میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترامپ بازگرداندن کریمه به اوکراین را «مسخره» خواند

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، درخواست‌ها برای بازگرداندن کریمه و سایر سرزمین‌ها به اوکراین به منظور پایان دادن به درگیری را «مسخره» خواند.
کد خبر: ۱۳۰۱۷۷۸
| |
2279 بازدید
ترامپ بازگرداندن کریمه به اوکراین را «مسخره» خواند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ترامپ در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» در مورد گزارش روز شنبه نیویورک تایمز که ادعا می‌کرد اقدامات او در ۱۰۰ روز اول دولت فعلی‌اش به نفع روسیه است، گفت: «مهم نیست چه توافقی با روسیه/اوکراین انجام دهم، مهم نیست چقدر خوب باشد، حتی اگر بزرگترین توافقی باشد که تاکنون انجام شده است، نیویورک تایمزِ ورشکسته از آن بد خواهد گفت. پیتر بیکرِ لیدل، نویسنده بسیار مغرض و بی‌استعداد تایمز، از خواسته‌های سردبیر خود پیروی کرد و نوشت که اوکراین باید سرزمین‌هایی، از جمله، گمان می‌کنم، کریمه، و سایر درخواست‌های مسخره را پس بگیرد تا [درگیری] متوقف شود.»

روز چهارشنبه، ترامپ از اظهارات «تحریک‌آمیز» ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در مورد امتناع کی‌یف از به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه انتقاد کرد و گفت که این اظهارات برای مذاکرات صلح مضر است و می‌تواند درگیری را طولانی‌تر کند. اوایل این هفته، ترامپ تأیید کرد که توافق صلحی که در حال حاضر در دست بررسی است، شامل به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات