محکومیت حملات نظامی آمریکا به زیرساخت‌های بندری یمن

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران حمله وحشیانه هوایی آمریکا به بندر «راس عیسی» در یمن که منجر به شهید و مجروح‌ شدن ده‌ها نفر از مردم بی‌گناه یمنی و تخریب این بندر شد را به شدت محکوم کرد.
کد خبر: ۱۳۰۰۰۰۴
| |
3167 بازدید
محکومیت حملات نظامی آمریکا به زیرساخت‌های بندری یمن

«اسماعیل بقائی» حملات هوایی آمریکا به یمن را مصداق آشکار جنایت تجاوز، نقض فاحش اصول و قواعد بنیادین منشور سازمان ملل و حقوق بین‌الملل توصیف و تاکید کرد: تجاوزات آمریکا علیه یمن که در راستای حمایت همه‌جانبه این کشور از اشغالگری و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی ارتکاب می‌یابد، آمریکا را تبدیل به همدست و شریک جنایات اسرائیل در فلسطین و منطقه کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، بقائی هشدار داد: ادامه تجاوز نظامی آمریکا به یمن و تخریب زیرساخت‌های حیاتی این کشور و کشتار مردم مسلمان یمن نه تنها موجب ترغیب رژیم صهیونیستی به تداوم جنایات در غزه و کرانه باختری شده، بلکه خود عاملی در تشدید ناامنی در منطقه و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تسلیت شهادت شهروندان یمنی به ملت و دولت یمن، بر همبستگی جمهوری اسلامی ایران با ملت مقاوم یمن تاکید کرد و خواستار پایان‌یافتن بی‌عملی و سکوت جامعه جهانی در برابر نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل و حقوق بشر توسط آمریکا علیه مردم یمن شد و مسؤولیت کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی را در این زمینه خاطرنشان کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت