
به گزارش تابناک سعید محمد در واکنش برخی به موضع برخی از تندروها درباره مذاکرات در توییتر خود نوشت: سخنان رهبر معظم انقلاب دو ماه پیش در مورد عدم مذاکره با آمریکا بخشی از فنون مذاکره ایشان برای خرد کردن ترامپ در اذهان بین المللی و کوچک نشان دادن تهدیدهای وی بود و بعد با اجازه مذاکره غیر مستقیم مجدد به تحقیر ترامپ پرداختند و دشمن را در بهانه جویی برای هر گونه فعالیت نظامی احتمالی نیز خلع سلاح کردند و البته گذشت زمان نیز از دیگر فواید این روش میباشد. دولت و مجلس هم هماهنگ با این رویکرد میباشند.
حال لازم است دوستان انقلاب در تحلیلهای خود مراقب باشند که در مسیر رهبر فرزانه حرکت کنند وگرنه خسران دنیا و آخرت را نصیب خود خواهند کرد.

 اتمی میشدیم مشکل حل میشد
 							         		            اتمی میشدیم مشکل حل میشد         		                     		         |
         		                            |         		                             اگر ما اتمی بشیم امارات و عربستان و افغانستان و ارمنستان و آذربایجان و ترکیه و عراق اتمی در آینده نزدیک بعید نیست
 									         		                    اگر ما اتمی بشیم امارات و عربستان و افغانستان و ارمنستان و آذربایجان و ترکیه و عراق اتمی در آینده نزدیک بعید نیست         				                     		                 احسنت سردار
 							         		            احسنت سردار         		                     		         آره
 							         		            آره