صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رئیس جمهوری آمریکا اروپا و کانادا را تهدید کرد

رئیس جمهوری آمریکا اروپا و کانادا را تهدید کرد در صورتی که به آمریکا آسیب اقتصادی وارد کنند، تعرفه های بیشتری برای آنها اعمال خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۹۶۳۱۲
| |
4167 بازدید
|
۱

رئیس جمهوری آمریکا اروپا و کانادا را تهدید کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال گفت که اتحادیه اروپا و کانادا با «تعرفه های کلان، بسیار بزرگتر از آنچه در حال حاضر برنامه ریزی شده است» تهدید خواهند شد، در صورتی که با یکدیگر برای وارد کردن «ضرر اقتصادی» به آمریکا همکاری کنند.

مارک کارنی نخست وزیر کانادا گفت که این تعرفه یک "حمله مستقیم" در نقض توافقنامه آمریکا، مکزیک و کانادا است و اتاوا گزینه های خود را برای پاسخ از جمله تعرفه های تلافی جویانه احتمالی بررسی خواهد کرد.

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا نیز گفت: تعرفه‌ها به آمریکایی‌ها آسیب می‌زند اتحادیه اروپا در واکنش به تعرفه های فولاد و آلومینیوم که ترامپ در ماه جاری وضع کرده بود، تعرفه های تلافی جویانه ای را اعلام کرده بود، اما به امید توافقی از طریق مذاکره، آنها را به تعویق انداخت.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
ترامپ شده هیتلر زمانه به همه داره زور میگه و امر و نهی میکنه پاچه گیر شده
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات