میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رکورد وقت اضافه تاریخ بازی‌های ملی فوتبال ثبت شد!

دیدار تیم‌های ملی ایران و امارات در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در ورزشگاه آزادی در حال برگزاری است. این دیدار در دقیقه ۹ به دلیل قطع شدن نورافکن‌های ضلع شمال شرقی ورزشگاه توسط داور متوقف شد. داور این دیدار بعد از پایان ۴۵ دقیقه اعلام کرد که نیمه اول دیدار ایران و امارات ۲۹ دقیقه وقت اضافی خواهد داشت.
کد خبر: ۱۲۹۵۲۸۶
| |
6583 بازدید
|
۱

رکورد وقت اضافه تاریخ بازی‌های ملی فوتبال ثبت شد!

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، وقت‌های اضافی نیمه اول دیدار ایران و امارات در تاریخ بازی‌های ملی فوتبال رکورددار شد.

دیدار تیم‌های ملی ایران و امارات در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در ورزشگاه آزادی در حال برگزاری است.

این دیدار در دقیقه ۹ به دلیل قطع شدن نورافکن‌های ضلع شمال شرقی ورزشگاه توسط داور متوقف شد.

داور این دیدار بعد از چند دقیقه اعلام کرد که بازیکنان به رختکن بازگردند، در نهایت بعد از گذشته نزدیک به ۳۰ دقیقه، این دیدار در دقیقه ۳۹ از سر گرفته شد.

داور این دیدار بعد از پایان ۴۵ دقیقه اعلام کرد که نیمه اول دیدار ایران و امارات ۲۹ دقیقه وقت اضافی خواهد داشت.

به این ترتیب رکورد وقت‌های اضافی در تاریخ بازی‌های ملی فوتبال در این دیدار ثبت شد.

نیمه نخست با یک گل به سود ایران همراه شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
بفرمایید آبروریزی چون از این به بعد هر کجا این رکورد اعلام بشه میگن بخاطر قطعی برق ورزشگاه بوده.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات