«جولانی» پیش‌نویس قانون اساسی سوریه را امضا کرد

منابع سوری از تدوین پیش‌نویس بیانیه قانون اساسی سوریه و امضای آن توسط رئیس دولت موقت این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۱۲۹۴۰۸۹
| |
2635 بازدید
«جولانی» پیش‌نویس قانون اساسی سوریه را امضا کرد

کمیته کارشناسان حقوقی سوریه پیش‌نویس بیانیه قانون اساسی را تدوین و آن را به «احمد الشرع» ملقب به «جولانی» رئیس دولت موقت سوریه ارائه کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از شبکه المیادین، در پیش‌نویس بیانیه قانون اساسی سوریه آمده است که فقه اسلامی منبع اصلی قانون‌گذاری است، سوریه به تفکیک کامل قوا متعهد است و دین رئیس جمهور سوریه نیز اسلام باقی خواهد ماند.

پیش‌نویس بیانیه قانون اساسی سوریه همچنین تأکید می‌کند: کشور به توافقات حقوق بشری امضا شده و استقلال دستگاه قضایی پایبند باقی می‌ماند.

کمیته تدوین بیانیه قانون اساسی سوریه بر تشکیل کمیته تدوین قانون اساسی دائمی تأکید کرد و افزود که مرحله انتقالی در سوریه به مدت پنج سال تعیین شده است و مجلس الشعب (پارلمان) اختیار قانونگذاری را بر عهده می‌گیرد و رئیس جمهور نیز ریاست قوه مجریه را بر عهده خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، جولانی پیش‌نویس بیانیه قانون اساسی را امضا کرد و پس از امضای آن تأکید کرد: امیدواریم که این نوید خوبی برای ملت سوریه در راه سازندگی و توسعه باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت