میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قول جدید مهدی طارمی به هواداران اینتر

مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر با تاکید بر این که تلاشش را خواهد کرد که تا پایان فصل بهترین عملکردش را در اینتر به نمایش بگذارد گفت: در این فصل مشکلات جسمانی داشتم، اما بازهم تلاش می‌کنم.
کد خبر: ۱۲۹۳۸۴۵
| |
6194 بازدید

قول جدید مهدی طارمی به هواداران اینتر

به گزارش تابناک به نقل از مهر، تیم‌های فوتبال اینتر و فاینورد هلند در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شامگاه سه شنبه ۲۱ اسفند و در ورزشگاه جوزپه مه آتزا رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با برتری ۲ بر یک نراتزوری به پایان رسید. مهدی طارمی مهاجم ایرانی اینتر از ابتدا در ترکیب تیمش قرار داشت و در دقیقه ۴۸ موفق شد پنالتی برای اینتر بگیرد و زمینه ساز گل پیروزی تیمش شد.

طارمی در گفت‌و‌گو با شبکه اسکای اسپورت اظهار داشت: واقعیت این است که تا اینجا مشکلات جسمانی زیادی داشته‌ام.

او تأیید کرد که مجبور شده با مسکن بازی کند و افزود: می‌دانم که هواداران انتظار بیشتری داشتند و تلاش می‌کنم بهتر باشم. نمی‌خواهم درباره مشکلاتم صحبت کنم، اما وقتی درد داشته باشی، بازی کردن سخت می‌شود.

با این حال، طارمی قول داد که تا پایان فصل تمام تلاشش را به کار بگیرد و تصریح کرد: از حالا تا پایان فصل، بهترین عملکردم را ارائه خواهم داد و سعی می‌کنم انتظارات هواداران را برآورده کنم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات