میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انهدام باند ۱۹ نفره یک شرکت هرمی

فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن از دستگیری ۱۹ نفر از اعضا شرکت کلاهبرداری هرمی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۳۰۴۸
| |
2210 بازدید
انهدام باند ۱۹ نفره یک شرکت هرمی

سرهنگ بهادر دیلمی با تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر رفت و آمد مشکوک عده‌ای جوان به ویلایی در یکی از مناطق شهری تنکابن موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وی افزود: پس از تحقیقات فنی پلیسی با اخذ دستور قضایی، ماموران پلیس آگاهی شهرستان وارد ویلای مذکور شده و ۱۹ نفر از اعضاء یک شرکت کلاهبرداری هرمی را در آنجا دستگیر و تعدادی دفاتر آموزشی و چند عدد گوشی از آنان کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن تصریح کرد: مسئول این گروه که دارای سابقه فعالیت و دستگیری نیز بوده در فضای مجازی با وعده درآمد ماهیانه ۲۰ میلیون تومان افراد را به ترغیب به شرکت در این گروه می‌کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات