میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

محرومیت ۴ ساله چهره مطرح کشتی فرنگی جهان

چهره مطرح سنگین‌وزن کشتی فرنگی جهان از ترکیه به دلیل ارتکاب به دوپینگ به مدت ۴ سال از حضور در میادین ورزشی محروم شد.
کد خبر: ۱۲۹۲۷۹۲
| |
22395 بازدید
|
۲
محرومیت ۴ ساله چهره مطرح کشتی فرنگی جهان

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رضا کایالپ دارنده یک مدال نقره و ۲ برنز المپیک و ۵ مدال طلا، ۳ نقره و ۲ برنز سنگین وزن کشتی فرنگی جهان از ترکیه به دلیل قطعیت در ارتکاب به دوپینگ به مدت ۴ سال از حضور در میادین کشتی محروم‌شد.

آژانس جهانی تست دوپینگ پس از بررسی تست دوپینگ‌ کایالپ در ۲۸ می ۲۰۲۴ اعلام کرد وی به دلیل استفاده از ماده ممنوعه Trimetazidine تا پایان ژوئن ۲۰۲۸ به مدت ۴ سال از حضور در میادین ورزشی محروم شد.

کایالپ پیش از المپیک پاریس به دلیل ارتکاب به دوپینگ از حضور در المپیک محروم شده بود. وی عنوان کرده بود که تحت نظر پزشک از داروی مسکن استفاده کرده و از این موضوع اطلاع نداشته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
ذات ترکیه متقلب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
این با دوپینگی که میکرد از ایرانیها میباخت؟!!!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت