نقشه «جهنم» رژیم صهیونیستی علیه غزه کلید خورد
یک شبکه عبری زبان از نقشه خطرناک رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه خبر داد.

شبکه صهیونیستی کان روز گذشته گزارش داد که نقشه موسوم به جهنم از سوی کابینه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه کلید خورده و ممکن است طی یک هفته اجرا شود.
به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ بر اساس این گزارش، نقشه مذکور شامل تخلیه مناطق شمالی نوار غزه و انتقال فلسطینیها به مناطق جنوبی، قطع جریان برق و از سرگیری کامل حملات علیه این باریکه است.
علاوه بر این رژیم صهیونیستی قصد دارد مانع رسیدن آب به نوار غزه شود. این نقشه شامل سه مرحله است؛ مرحله نخست که عملاً آغاز شده در بر گیرنده توقف ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه است. در مرحله بعدی رژیم صهیونیستی اقدام به تخلیه مناطق شمالی و قطع جریان برق میکند.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا قصد دارد مرحله نخست توافق آتش بس و تبادل اسرا را تمدید کند بدون آنکه مراحل دیگر را اجرایی کند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۸
خدایا پس کی بلای خود را به اسرائیل یهود و ظالم نازل میکنی.
یا صاحب الزمان پس کی ظهور میکنی و این ظالمان را از صحنه گیتی محو میکنی. الان اعجل الفرج.
انشاءالله.
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟




