توضیحات جدید سخنگوی شورای نگهبان درباره انتخابات شورا

سخنگوی شورای نگهبان گفت: با بررسی‌هایی که در شورای نگهبان نسبت به مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا صورت گرفت، ماده ۲ این اصلاحیه که مربوط به تعویق ۶ ماهه انتخابات است، ابهاماتی دارد.
کد خبر: ۱۲۸۹۵۳۶
| |
6029 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، هادی طحان نظیف با بیان اینکه «ماده ۲ مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراهای اسلامی پس از بررسی‌های شورای نگهبان مشخص شد که با ابهاماتی روبه‌رو است»؛ عنوان کرد: این مصوبه هم از جهت سازوکارهای اجرایی برگزاری همزمان انتخابات شوراها و انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و هم از جهت زمانبندی انجام وظایف شوراها مثل تصویب بودجه شهرداری‌ها و دهیاری با ابهاماتی روبرو است لذا جهت اصلاح به مجلس برگشت داده می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه تا این لحظه هنوز نظر هئیت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام را از جهت تطبیق با سیاست‌های کلی نظام دریافت نکرده‌ایم؛ گفت: این مصوبه جهت رفع این ابهامات به مجلس برگشت داده می‌شود و طبیعتا کیفیت و نحوه اصلاح در اختیار مجلس است؛ چنانچه اصلاح شود، مجددا بررسی و نظر نهایی شورای نگهبان اعلام می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت