میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مخبر: مردم ایران نشان دادند که پای حرف حق می‌ایستند

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، حضور پرشور مردم ایران اسلامی در راهپیمایی ۲۲بهمن را جلوه ای دوباره از ملت متحد و بصیر در برابر نقشه های جدید دشمنان خواند و گفت: علی رغم تمام کاستی‌هایی که داریم، مردم عزیز ما همیشه پای انقلاب ایستاده‌اند و عزت و استقلال خود را با هیچ چیز معامله نمی کنند.
کد خبر: ۱۲۸۸۰۶۱
| |
2770 بازدید

مخبر: مردم ایران نشان دادند که پای حرف حق می‌ایستند

به گزارش تابناک، دکتر محمد مخبر که امروز خانوادگی در راهپیمایی مردم تهران حضور یافته بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انقلاب اسلامی ما پس از ۴۶ سال به دوران پختگی و بالندگی خویش رسیده و افق پیش رو با حضور همیشگی مردم در صحنه و همت جوانان و نخبگان روشن و امید بخش است.

وی افزود: محور اصلی انقلاب اسلامی حق طلبی و آزاده خواهی است و مردم ما نشان داده‌اند که پای حرف حق می‌ایستند، حتی اگر تمام جهان پشت باطل جمع شوند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور پلید و جنایات متعدد صهیونیست‌ها در منطقه افزود: امروز رژیم نسل کش و کودک کش صهیونیستی محور اصلی شرارت و نماد واقعی باطل در عصر ماست. فلسطینی‌ها و جریان مقاومت با اراده‌ای استوار مثل سدی مستحکم در برابر این غده سرطانی ایستاده‌اند و حضور معنوی مردم در راهپیمایی امروز پیامی روشن به آنها برای ادامه این مقاومت بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار