سازمان غذا و دارو: ایرانیها نان تیره مصرف کنند

به گزارش تابناک به نقل از فارس، زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی تأکید کرد و گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوسگیری آرد از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه بیان کرد: این اقدام نهتنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.
پوراحمد به مشکلات و چالشهای موجود در حوزه تولید و توزیع آرد اشاره کرده و گفت: برای رفع این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاههای مختلف است.
وی در ادامه تأکید کرد: بازدیدهای مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونهبرداری از محصولات، بهطور مرتب انجام میشود تا از رعایت استانداردها اطمینان حاصل کنیم.
پور احمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره و آرد کامل، افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
چرا نانوایی ها نان سبوسدار به مردم نمی دهند اگر مردم نان سبوسدار مصرف کنند اینقدر کمبود ریز مغذی و ویتامین نمی شدهد این چه کاری است که سبوس از ارد گرفته می شود خواهش می کنم خواهش می کنم که این سبوس را نان قرار دهند حتی اگر قیمت ان گرانتر باشد می ارزد
عقلمان میرسه....
هیچ کس هم پاسخگو نیست و هر روز هم اندازه و وزن نان کمتر و کمتر میشود








