میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تصادف فاجعه بار در اتوبان غدیر با ۸ کشته

تصادف شدید پژو ۴۰۵ و تیبا در اتوبان غدیر به سمت ساوه، ۸ کشته بر جای گذاشت.
کد خبر: ۱۲۸۶۶۶۲
| |
7930 بازدید
|
۲

تصادف فاجعه بار در اتوبان غدیر با ۸ کشته

شامگاه شنبه ۱۴ بهمن‌ماه، در ساعت ۱۹:۳۳، یک تصادف رانندگی شدید بین یک دستگاه پژو ۴۰۵ و تیبا در اتوبان غدیر به سمت ساوه، پس از عوارضی رخ داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از رکنا، در این حادثه دلخراش، متأسفانه ۸ نفر جان خود ر از دست دادند. بلافاصله پس از اعلام حادثه، ۴ دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند، اما شدت برخورد به حدی بود که نیروهای امدادی با صحنه‌ای دردناک روبه‌رو شدند.

علت این تصادف هنوز به طور دقیق مشخص نشده و کارشناسان پلیس در حال بررسی ماجرا هستند.

گفتنی است، این دومین حادثه ای است که طی یک هفته اخیر در این مسیر رخ داده است. در حادثه قبلی، طی تصادف یک مینی بوس و تریلی، دو نفر کشته و 22 نفر مصدوم شدند. تعداد مصدومان آنچنان بالا بود که اورژانس تهران دو فروند بالگرد به محل حادثه اعزام کرده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
احد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
اتوبان کاملا غیر استاندارد و توسط افراد ناتوان ساخته شده با معایب هندسی زیاد و روشنائی ناقص و... / ببینید پیمانکا ر و ناظرین پروژه کی بودند و چقدر اختلاس کردن در اجرای طرح اصلی !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
با تشکر از خودرو سازان داخلی
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات