برنامه جدید آموزشی برای عید ۱۴۰۴ دانش‌آموزان

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌ و پرورش گفت: برنامه ما این است که تا جای ممکن فرصت خلاقیت را برای دانش‌آموزان ایجاد کنیم و امروزه در برنامه‌ریزی، فرصت‌های آموزشی و تربیتی مورد توجه است.
کد خبر: ۱۲۸۶۳۲۳
| |
6602 بازدید

برنامه جدید برای عید ۱۴۰۴ دانش‌آموزان

به گزارش تابناک به نقل از همشهری، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره برنامه عید امسال دانش‌آموزان اظهار کرد: برنامه «عید، هنر و داستان» را داریم و نتایج بسیار خوبی را درگذشته از اجرای این برنامه داشتیم و مورد استقبال والدین و دانش‌آموزان قرار گرفت.

وی ادامه داد: این طرح به ارتقای مهارت سواد پایه، یعنی خواندن و نوشتن، کمک می‌کند و می‌تواند ارزش تربیتی زیادی داشته باشد که با صورت‌بندی جدید، عید امسال اجرا می‌شود.

حکیم‌زاده در واکنش به این جمله که «با وجود اینکه قرار بود در ایام نوروز تکالیف سنتی و پیک نداشته باشیم این کار همچنان در برخی مدارس اتفاق می‌افتد»، گفت: برنامه ما این است که تا جایی که می‌توانیم فرصت خلاقیت را برای دانش‌آموزان در نظر بگیریم و امروزه در برنامه‌ریزی، فرصت‌های آموزشی و تربیتی مورد توجه است.

وی اضافه کرد: باید صدای دانش‌آموزان را شنیده و آنها را به مشارکت بطلبیم؛ بنابراین به آنها اجازه می‌دهیم فعالیت‌های یادگیری را از بسته‌ای که ما به‌عنوان «عید، هنر و داستان» تعریف می‌کنیم، انتخاب کنند. باید به ذی‌نفعان نظام آموزشی یعنی دانش‌آموزان توجه شود و امیدواریم مدارس با درک ارزش تربیتی که این فعالیت می‌تواند برای دانش‌آموزان داشته باشد، از این فرصت به نحو خوبی استفاده کنند.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار