ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فدراسیون دوومیدانی: رکورد مریم طوسی رد شد!

طبق اطلاعیه فدراسیون دوومیدانی اگر ورزشکاران بدون هماهنگی با فدراسیون در مسابقه‌ای شرکت و رکوردشکنی کنند، رکورد آنها ثبت نخواهد شد.
کد خبر: ۱۲۸۵۶۱۳
| |
5602 بازدید
|
۱

فدراسیون دوومیدانی: رکورد مریم طوسی رد شد!

به گزارش تابناک، مریم طوسی دونده سرعت ایران، شب گذشته در مسابقات دوومیدانی داخل سالن آمریکا موفق شد رکورد ملی ماده ۲۰۰ متر داخل سالن زنان ایران را ارتقا بدهد. طوسی در این مسابقات با ثبت زمان ۲۳.۶۳ ثانیه رکورد قبلی ایران را که با ۲۵.۴۰ ثانیه در سال ۱۳۸۲ توسط مائده چاوشی‌زاده ثبت شده بود، را شکست.

در پی این رکوردشکنی فدراسیون دوومیدانی در خصوص ثبت رکورد ورزشکاران اطلاعیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

«برابر اعلام هیات اجرایی فدراسیون، ورزشکارانی که قصد شرکت در رویدادهای بین‌المللی به صورت آزاد را دارند، باید فدراسیون را در جریان این موضوع بگذارند و پس از موافقت فدراسیون، نسبت به برنامه‌ریزی و شرکت در مسابقات اقدام کنند.

بدیهی است ثبت هر رکورد و نتیجه ورزشکاران در مسابقاتی که بدون هماهنگی و برنامه‌ریزی با فدراسیون صورت گرفته باشد، مورد تأیید نیست و پذیرش نتایج و رکوردهای ثبت شده، منوط به اخذ مجوز و هماهنگی با هیات اجرایی و بررسی مستندات پیش از مسابقات است.»

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
حماقت و حسادت از این اطلاعیه میباره. اگر حساب کتابی در کار باشه مسولین فدراسیون باید بلافاصله برکنار شوند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار