صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تصویر منتشر شده ضارب امروز قضات واقعیت ندارد

در پی حادثه تروریستی امروز، تصویری با عنوان فرد ضارب و سلاحش منتشر شده که طبق بررسی‌ها این تصویر مرتبط به این حادثه نیست.
کد خبر: ۱۲۸۳۹۸۲
| |
31126 بازدید

تصویر منتشر شده ضارب امروز قضات واقعیت ندارد

به گزارش «تابناک»؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: در پی حادثه تروریستی امروز که منجر به شهادت ۲ تن از قضات برجسته دستگاه قضایی حجج‌الاسلام‌و‌المسلمین آقایان رازینی و مقیسه شد، تصویری با عنوان فرد ضارب و سلاحش منتشر شده که طبق بررسی‌ها این تصویر مرتبط به این حادثه نیست.

امروز همچنین در برخی کانال‌های خبری، شایعاتی مبنی بر مجروح‌شدن قاضی میری و حجت‌الاسلام‌والمسلمین نیری و بازداشت چند تن از کارکنان کاخ دادگستری، منتشر شد که از سوی مرکز رسانه قوه قضاییه تکذیب شدند.

بدیهی است که اخبار موثق در رابطه با این حادثه از سوی مرکز رسانه قوه قضاییه منتشر می‌شود و برخی روایت‌ها و اخبار جعلی و کذب در حال انتشار است که همه آن‌ها از اساس فاقد سندیت و اعتبار هستند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار