میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تصویر منتشر شده ضارب امروز قضات واقعیت ندارد

در پی حادثه تروریستی امروز، تصویری با عنوان فرد ضارب و سلاحش منتشر شده که طبق بررسی‌ها این تصویر مرتبط به این حادثه نیست.
کد خبر: ۱۲۸۳۹۸۲
| |
31050 بازدید

تصویر منتشر شده ضارب امروز قضات واقعیت ندارد

به گزارش «تابناک»؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: در پی حادثه تروریستی امروز که منجر به شهادت ۲ تن از قضات برجسته دستگاه قضایی حجج‌الاسلام‌و‌المسلمین آقایان رازینی و مقیسه شد، تصویری با عنوان فرد ضارب و سلاحش منتشر شده که طبق بررسی‌ها این تصویر مرتبط به این حادثه نیست.

امروز همچنین در برخی کانال‌های خبری، شایعاتی مبنی بر مجروح‌شدن قاضی میری و حجت‌الاسلام‌والمسلمین نیری و بازداشت چند تن از کارکنان کاخ دادگستری، منتشر شد که از سوی مرکز رسانه قوه قضاییه تکذیب شدند.

بدیهی است که اخبار موثق در رابطه با این حادثه از سوی مرکز رسانه قوه قضاییه منتشر می‌شود و برخی روایت‌ها و اخبار جعلی و کذب در حال انتشار است که همه آن‌ها از اساس فاقد سندیت و اعتبار هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار