تبریک ایران به لبنان برای انتخاب رئیس‌جمهور جدید

سخنگوی وزارت امور خارجه انتخاب ژنرال «جوزف عون» به عنوان رئیس‌جمهور جدید لبنان را به وی، دولت و ملت لبنان و همه گروه‌ها و احزاب فعال در عرصه سیاسی این کشور تبریک گفت.
کد خبر: ۱۲۸۲۵۲۰
|
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸ 09 January 2025
|
2514 بازدید

به گزارش «تابناک»، سخنگوی وزارت امور خارجه این انتخاب که محصول وفاق و توافق اکثریت گروه‌ها و احزاب لبنانی است را موفقیتی برای کل لبنان دانست و ابراز امیدواری کرد که انتخاب رئیس‌جمهور موجب تقویت وحدت و انسجام داخلی در لبنان و تسهیل مسیر پیشرفت و آبادانی این کشور و غلبه بر چالش‌ها و مشکلات پیش‌رو از جمله در زمینه اقتصادی و بازسازی خرابی‌های ناشی از تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به این کشور و حراست از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی در برابر تهدیدها و طمع‌ورزی‌های رژیم اشغالگر شود. 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به روابط تاریخی ایران و لبنان، بر آمادگی دولت جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با دولت لبنان در همه زمینه‌ها تاکید نمود و برای رئیس جمهور جدید آرزوی موفقیت کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت