ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افشای برگ دیگری از پشت پرده‌ قاچاق سوخت هرمزگان

رییس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد: طی بازدیدهای میدانی اخیر آشکارا مشاهده شد با سرقت از خطوط لوله یا در بخش‌هایی از انتقال سوخت به کشتی‌ها تخلفات گسترده‌ای انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۲۸۱۷۹۰
| |
3001 بازدید
افشای برگ دیگری از پشت پرده‌ قاچاق سوخت هرمزگان

به گزارش «تاباک» از روابط عمومی اداره‌کل دادگستری هرمزگان، مجتبی قهرمانی شامگاه یکشنبه در این خصوص افزود: در بازدیدهای ۲ سال قبل و از طریق تذکرات، مکاتبات و مصوباتی که ابلاغ شد باید دستگاه‌های اندازه‌گیری یا به اصطلاح میتر در تمامی پالایشگاه‌ها، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، خطوط لوله و اسکله‌ها تجهیزات اندازه گیری از جمله میتر به تعداد کافی در اختیار ندارند و براین اساس لازم است که وزارت نفت، پالایشگاه‌ها و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نصب می‌شد ولی در این خصوص اقدام قابل توجهی انجام نشده است.

وی بیان کرد: سرقت فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌ها با روش‌های سنتی اندازه‌گیری مانند باسکول و دیپ قابل تشخیص نیست و استفاده از این روش‌های سنتی و عدم جایگزینی آن‌ها با فناوری‌های نوین، زمینه فساد و انحراف را فراهم کرده است.

رییس کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: دستگاه قضایی مجدد به موضوع لزوم نصب دستگاه‌های اندازه گیری یا میتر در پالایشگاه‌ها با هدف جلوگیری از سرقت و قاچاق فرآورده‌های نفتی از مبدا ورود کرده و دادستان مرکز استان هم علیه پالایشگاه‌های دولتی و بخش خصوصی و هم مسوولان دولتی که از این موضوع تخلف کرده اند، پرونده کیفری تشکیل خواهد داد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟