لحظه انفجار هواپیمای مسافربری کره؛ 2 نفر زنده ماندند!
یک هواپیمای مسافربری کره جنوبی ساعتی پیش با باز نشدن ارابه بود، از باند منحرف و با حصار فرودگاهی در شهر موان، واقع در جنوب غربی این کشور برخورد کرد و منفجر شد و همه مسافران به جز دو نفر در خدمه پرواز که در بخش دم هواپیما بودند، کشته شدند. بنابر گزارشها هواپیمای خطوط جیجو که حامل 175 مسافر و شش خدمه بود، از تایلند بازمیگشت و حادثه هنگام فرود رخ داد. لحظات وقوع این حادثه را در تابناک میبینید.
تمام چرخاش باز نشده، احتمالا خلبان یادش رفته بازشون کنه.
ناشناس
۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
درچنین حالتی خلبان باید چندین کار مهم را انجام دهد: 1- به حداقل رساندن سوخت با چرخش اضافی در آسمان 2-انتخاب طولانی ترین باند برای فرود 3- نشستن با کمترین سرعت ممکن و تا جای ممکن در ابتدای باند فرود
احتمالا تا اخرین لحظه همه چی عادی بوده و وقتی متوجه اشکال شده که دیر شده بوده
ناشناس
با رسم شکل تفاوت قناری و هواپیما را توضیح بده .
ناشناس
جالب بود.
ناشناس
باید مکالمات خلبان را دید قبل از فرود چه بوده و آیا از باز نشدن چرخ ها آگاهی داشته یا نه. اگر آگاه بوده به هر حال تا ابد که نمیتونه پرواز کنه و کسی هم که چتر نجات نداره در نتیجه در نهایت مجبور به فرود میشه و همونطور که دوستمون گفتن بهتره سوختش را به حداقل برسونه که آتش سوزی کمتر باشه و در باند طولانی تری با سر خوردن روی باند سرعتش را کم کنه. با توجه به سیستم های هشدار هواپیما احتمال اینکه خلبان متوجه باز شدن چرخ ها نشده باشه کمه.
ناشناس
فنی ترین نظر رو شما نوشتید
ناشناس
۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
اصلا خلبان داشت چی کار میکرد؟ کشک بود؟ اصلا متوجه نقص فنی نشده ؟ طوریکه مثل گنجشک کور با سرعت هواپیما را به مانع کوبید؟ بیشتر شبیه عملیات انتحاری بود