صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تشکیل پرونده قضایی برای حادثه سقوط اتوبوس سربازان

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان لرستان از تشکیل پرونده قضایی در پی حادثه سقوط اتوبوس در محور اندیمشک- پلدختر خبر داد.
کد خبر: ۱۲۷۹۲۰۶
| |
3140 بازدید
تشکیل پرونده قضایی برای حادثه سقوط اتوبوس سربازان

به گزارش تابناک از استان لرستان، به نقل از روابط عمومی دادگستری لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید شهواری اظهار کرد: در پی وقوع حادثه سقوط یک دستگاه اتوبوس به دره در مسیر اهواز به کرمانشاه و در محدوده منطقه پاعلم شهرستان پلدختر که منجر به فوت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان عزیزمان شد، رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پلدختر مامور و موظف به بررسی صحنه و علت این حادثه و تشکیل پرونده قضایی در رابطه با این حادثه شدند.

وی افزود: پس از بررسی مسائل فنی و نظرات کارشناسی، چنانچه تخلف یا سهل‌انگاری و قصور شخص یا اشخاص و یا متولیان امر در وقوع حادثه محرز شود، دستگاه قضایی با قاطعیت با متخلفان برخورد خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان لرستان ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدیده و آرزوی شفای عاجل برای مصدومان، عنوان کرد: مصدومان این حادثه با کمک میرو‌های امدادی و با آمبولانس به بیمارستان پلدختر و اندیمشک برای مداوا انتقال داده شدند.

وی تصریح کرد: افزایش سطح ایمنی جاده‌ها و کاهش نرخ حوادث و تلفات جاده‌ای از وظایف مسئولان مربوطه است و مسئولین موظف هستند، جهت پیشگیری از وقوع حوادث مشابه تمهیدات لازم را بیندیشند.

گفتنی است: روز گذشته ساعت ١٢:٣٩ ظهر یک دستگاه اتوبوس درمحور اندیمشک _ پلدختر در منطقه پاعلم به داخل دره سقوط کرد و ۹ نفر از سربازان وظیفه جان خود را از دست دادند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات