سالیوان: اسرائیل آماده توافق تبادل اسرا است!

مشاور امنیت ملی کاخ سفید مدعی آمادگی رژیم صهیونیستی برای تبادل اسرا با جنبش حماس شد.
کد خبر: ۱۲۷۸۶۳۶
| |
2860 بازدید
سالیوان: اسرائیل آماده توافق تبادل اسرا است!

 «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد که با خروج «بشار اسد» رئیس جمهور سابق سوریه فرصتی برای ساختن آینده بهتر برای این کشور به وجود آمده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از شبکه الجزیره، مشاور امنیت ملی آمریکا همچنین احتمال بازگشت داعش را بزرگترین خطر در سوریه دانست.

سالیوان بدون نام بردن از رژیم صهیونیستی، اذعان کرد که غزه شاهد کشته شدن غیرنظامیان بی گناه است و ساکنان آن در جهنم زندگی می‌کنند.

مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد که نتانیاهو گفته که رژیم صهیونیستی آماده توافق تبادل اسرا است، بنابراین جنبش حماس باید متعهد شود که اسرا را در مرحله اول آزاد کند.

سالیوان از جزئیات و تعیین اسامی اسرا و زندانیانی که باید در روند آتش بس آزاد شوند، از جمله موانع اصلی توافق در این زمینه نام برد.

مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد: ما به هدف مذاکرات بر سر غزه نزدیک هستیم و با فشار میانجی‌گران و تعهد اسرائیل و حماس می‌توانیم به این هدف برسیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت