میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تغییر ساعات رسمی در آمریکا پایان یافت

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا قصد دارد به سیاست موسوم به «ساعت تابستانی» که در فصل‌های تابستان و بهار با جلو کشیدن ساعت برای استفاده بیشتر از نور روز انجام می‌شود خاتمه دهد.
کد خبر: ۱۲۷۷۶۰۹
| |
6973 بازدید
|
۲
تغییر ساعات رسمی در آمریکا پایان یافت

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد او اعضای حزب جمهوری‌خواه به دنبال آن هستند که به سیاست جلو کشیدن ساعت این کشور در فصل بهار و تابستان که با هدف صرفه‌جویی در نور روز انجام می‌شود خاتمه دهند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ او در مطلبی در شبکه اجتماعی «تروث‌سوشال» نوشت: «حزب جمهوری‌خواه بیشترین تلاش خود را برای حذف ساعت تابستانی که حامیان کم اما قدرتمندی دارد به کار خواهد بست.»

ترامپ در ادامه نوشت: «سیاست صرفه‌جویی در زمان نور روز ناجور و برای کشورمان بسیار گران است.»«ایلان ماسک» و «ویویک راماسواری»، دو نفر از مشاوران ارشد ترامپ که توسط او به ریاست سازمان تازه تأسیس «کارآیی دولت» منصوب شده‌اند نیز پیش از این با سیاست تغییر ساعات رسمی مخالفت کرده‌اند. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Germany
|
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۴
اونها ساعت رو میخوان تغییر ندن و مشکل انرژی ندارن
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۵:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۴
ترامپ هنوز رییس جمهور نشده که بتونه تصمیم بگیره.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار