میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
اختلاف دمای ۳۹ درجه‌ای بین دو منطقه

معرفی نقطه‌ای از تهران به عنوان سردترین ایستگاه کشور

ایستگاه توچال در استان تهران امروز سردترین ایستگاه کشور بود و دمای ۱۰ درجه زیر صفر را تجربه کرد.
کد خبر: ۱۲۷۷۶۰۱
| |
10188 بازدید
معرفی نقطه‌ای از تهران به عنوان سردترین ایستگاه کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری ‌آنلاین، بعد از ایستگاه توچال با دمای منفی ۱۰ درجه، ایستگاه لاله‌زار در بردسیر استان کرمان و ایستگاه سربیشه در استان خراسان جنوبی با دمای ۶ درجه زیر صفر سردترین ایستگاه‌های هواشناسی بودند.

سردترین مراکز استان در این روز هم زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان با منفی ۵ درجه، کرمان در استان کرمان با منفی ۴ درجه و شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری با منفی ۳ درجه بودند.

در مقابل گرمترین ایستگاه هواشناسی عسلویه بود که دمای ۲۹ درجه بالای صفر را تجربه کرد و بعد از آن لاوان در استان هرمزگان و کنگان در استان بوشهر با دمای ۲۸ درجه بالای صفر بودند.

در میان مراکز استان‌ها هم بندرعباس مرکز استان هرمزگان با دمای ۲۷ درجه بالای صفر، بوشهر مرکز استان بوشهر با دمای ۲۲ درجه بالای صفر و گرگان مرکز استان گلستان با دمای ۲۱ درجه بالای صفر گرمترین‌ها شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات