صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رفیق کشی در شیراز

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز گفت: فردی که 2 روز گذشته، دوست خود را به قتل رسانده بود، با رایزنی‌های مستمر پلیس، تسلیم قانون شد.
کد خبر: ۱۲۷۳۹۳۱
| |
4055 بازدید
رفیق کشی در شیراز

به گزارش «تابناک» به نقل از رکنا، سرهنگ اسماعیل زراعتیان در تشریح این خبر اظهار کرد: در دوم آذرماه سال جاری، یک فقره درگیری منجر به مجروحیت مردی 40 ساله در یکی از محله‌های شهرستان شیراز به پلیس گزارش که بلافاصله مامورین جهت بررسی موضوع در محل حاضر شدند.

وی با بیان اینکه مجروح به بیمارستان منتقل و پس از چند ساعت به دلیل شدت جراحات وارده فوت می‌کند، ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد قاتل 36 ساله به دلیل اختلافات شخصی با سلاح سرد دوست خود را به قتل رسانده و متواری شده است.

فرمانده انتظامی شیراز به پیگیری‌های فنی و تخصصی ماموران پلیس برای دستگیری متهم اشاره کرد و گفت: با رایزنی‌های مستمر پلیس و همکاری معتمدین؛ متهم به قتل، خود را به کلانتری معرفی و تسلیم قانون شد.

سرهنگ زراعتیان با قدردانی از احساس مسئولیت شهروندان در حفظ امنیت اجتماعی و همکاری با خادمان خود در فرماندهی انتظامی، خاطر نشان کرد: زنده نگه داشتن فرهنگ کدخدا منشی در زمان بروز اختلاف بین افراد در محلات و خانواده‌ها، نقش بسزایی در کاهش وقوع جرایم تاسف بار مشابه دارد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار