میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران منصوب شد

در حکمی از سوی رییس سازمان حفاظت محیط زیست حسن عباس نژاد به عنوان سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران منصوب شد.
کد خبر: ۱۲۷۳۲۰۲
| |
2382 بازدید
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران منصوب شد

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست در حکم شینا انصاری خطاب به حسن عباس‌نژاد این چنین آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به شایستگی‌های عمومی و تخصصی و تجربه‌های مدیریتی جنابعالی، به‌موجب این حکم به سمت سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن پایبندی به گفتمان دولت چهاردهم، رعایت اصولی چون توافق‌سازی، تخصص‌گرایی، جلب مشارکت مردمی، شفافیت و پیشگیری از تعارض منافع و پیشگیری از فساد را در طول دوره مسئولیت‌تان مورد توجه قرار دهید.

تهیه گزارش دقیقی از چالش‌های محیط زیستی استان، اولویت‌بندی رفع چالش‌های محیط زیستی استان با همکاری معاونتهای تخصصی سازمان، همکاری و تعامل با مدیریت ارشد اجرایی استان، همکاری شفاف و مستمر با سازمان‌های مردم‌نهاد، توان‌افزایی بدنه کارشناسی، جانشین‌پروری و استفاده از ظرفیت‌های تخصصی همکاران سازمان در برنامه عملیاتی آن اداره کل مورد انتظار است.

از درگاه خداوند متعال برای شما موفقیت و بهروزی آرزومندم.

عباس نژاد دکترای محیط زیست است و مدیر کلی حفاظت محیط زیست استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، استان قزوین و معاونت اداره مالی محیط زیست استان کرمان را در کارنامه کاری خود دارد.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات