صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شکایت نماینده مجلس از دیدار با وزرا

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با وجود این متأسفانه شاهدیم بعضاً نمایندگان می‌خواهند با برخی از وزرا و مسئولان دیدار و گفتگو داشته باشند اما به آنان پاسخ داده می‌شود که با مدیر حوزه من ارتباط بگیرید.
کد خبر: ۱۲۷۲۸۷۵
| |
2346 بازدید
شکایت نماینده مجلس از دیدار با وزرا

رحمت الله نوروزی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۳۰ آبان) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی گفت: در دوره قبل مجلس شاهد بودیم وزرا و مسئولان برخی از سازمان‌ها می‌آمدند و نمایندگان به راحتی می‌توانستند با آنها در ارتباط باشند و ملاقات کنند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ وی ادامه داد: امام خمینی (ره) فرمودند مجلس شورای اسلامی در رأس امور است و مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند مسئولان باید پاسخگو باشند.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با وجود این متأسفانه شاهدیم بعضاً نمایندگان می‌خواهند با برخی از وزرا و مسئولان دیدار و گفتگو داشته باشند اما به آنان پاسخ داده می‌شود که با مدیر حوزه من ارتباط بگیرید. نمایندگان باید بتوانند صدای خود را به مسئولان و وزرا برسانند و این رویه باید اصلاح شود.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات