
سید اصغر موسوی یکی از کارگران تعدیل شده کارخانه ذوبآهن اصفهان، اقدام به خودسوزی کرد. به گفته شاهدان عینی، وی ابتدا خود را با بنزین آغشته کرده و سپس در نزدیکی مدیرعامل کارخانه، اقدام به آتش زدن خود کرده است.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، این حادثه تلخ در حالی رخ داد که دیگران تلاش کردند او را مهار کنند، اما در لحظهای کوتاه آتش شعلهور شده و باعث سوختگی شدید (حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد) این کارگر شد.
روابط عمومی این شرکت روز سه شنبه اعلامکرد: بدنبال حادثه سوختگی برای یکی از کارگران سابق شرکت طرف قرارداد با این مجموعه پس از پایان یافتن همکاری شرکت مذکور با این مجتمع صنعتی، بنابر وظیفهی انسانی و اخلاقی، اقدامات لازم در محل حادثه صورت پذیرفته است.
در این اطلاعیه آمده است: فرد یاد شده برای انجام درمانهای تکمیلی به مراکز تخصصی اعزام شده و وضعیت سلامتی ایشان پایدار و در حال بهبود است.
 جناب دکتر پزشکیان هنوز به مردم فشار اقتصادی و روانی وارد کنید
 							         		            جناب دکتر پزشکیان هنوز به مردم فشار اقتصادی و روانی وارد کنید         		                     		         با تولید فقر و تورم جوانان ناامید مردم را که حقشان بموقع و به اندازه هم پرداخت نمی کنند در واقع در نهایت به اتش می کشند!!
 							         		            با تولید فقر و تورم جوانان ناامید مردم را که حقشان بموقع و به اندازه هم پرداخت نمی کنند در واقع در نهایت به اتش می کشند!! طرف تو سرما اخراج کردن یا از قیافه طرف خوشش نیومده  بنده خدا چکار کنه دو سال بگردی کار پیدا کنی حالا یکی بیاد بگه اخراج هیچکس تا مجبور نشه اینکار را نمی کنه
 							         		            طرف تو سرما اخراج کردن یا از قیافه طرف خوشش نیومده  بنده خدا چکار کنه دو سال بگردی کار پیدا کنی حالا یکی بیاد بگه اخراج هیچکس تا مجبور نشه اینکار را نمی کنه         		                     		         چرا مدیران عامل شرکتهای صنعتی پول هنگفت را در فوتبال آتش می زنند!؟
 							         		            چرا مدیران عامل شرکتهای صنعتی پول هنگفت را در فوتبال آتش می زنند!؟