هشدار زرد هواشناسی درپی افزایش آلودگی هوا

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد از پایداری جو و افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای تهران، کرج، اراک، مشهد، اصفهان و اهواز خبر داد.
کد خبر: ۱۲۷۲۱۰۸
| |
1847 بازدید
هشدار زرد هواشناسی درپی افزایش آلودگی هوا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بر اساس هشدار سطح زرد سازمان هواشناسی کشور، سامانه پایداری جو افزایش غلظت آلاینده‌ها از امروز (شنبه، ۲۶ آبان) تا روز دوشنبه (۲۸ آبان) موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا به ویژه در اوایل صبح می‌شود.

این شرایط جوی روز شنبه (۲۶ آبان) و یکشنبه (۲۷ آبان) در تهران، کرج، اراک، اصفهان و اهواز و روز دوشنبه در تهران، کرج، اراک، مشهد، اصفهان و اهواز برقرار است.

افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروه‌ها از پیامدهای فعالیت این سامانه است.

سازمان هواشناسی به مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز، به‌ویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی توصیه کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت