حضور تتوکاران مرد در یک آرایشگاه زنانه

ورود و حضور مردان به آرایشگاه‌های زنانه این استان ممنوع است و درصورت مشاهده با خاطیان برخورد قانونی می‌شود.
کد خبر: ۱۲۷۰۵۵۲
|
۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳ 08 November 2024
|
3844 بازدید
|
۲

عکس آرشیوی است.

رییس اتاق اصناف البرز گفت: ورود و حضور مردان به آرایشگاه‌های زنانه این استان ممنوع است و درصورت مشاهده با خاطیان برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمد دادخواه گفت: به دنبال گزارش های مردمی مبنی بر مشاهده شدن تتوکاران مرد در یک آرایشگاه زنانه در کرج، بازرسان اتاق اصناف و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز در محل حاضر شدند و مشخص شد تعدادی مردتتوکار در واحد مذکور مشغول به کار هستند.

وی اضافه کرد: بلافاصله موضوع جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شد.

دادخواه تاکید کرد: هرگونه خدمات تهاجم پوستی اعم از خالکوبی و امثال آن در تمام واحدهای صنفی اعم از آرایشگاه‌های مردانه و زنانه ممنوع است و در صورت مشاهده برخورد قانونی خواهد شد.

وی افزود: خدمات دهی آقایان در آرایشگاه های زنانه و بالعکس جرم بوده و اتاق اصناف مرکز استان البرز با جدیت با این موضوع برخورد می کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
به کجا داریم میریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۹
یعنی تو بقیه ی استان ها آزاده؟ فقط تو البرز ممنوعه؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت
آخرین اخبار