اولین واکنش دولت ونزوئلا به پیروزی ترامپ در انتخابات

ونزوئلا در پی پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای برقراری روابط خوب و احترام متقابل میان دو کشور اعلام آمادگی کرد.
کد خبر: ۱۲۷۰۳۲۲
| |
3165 بازدید
اولین واکنش دولت ونزوئلا به پیروزی ترامپ در انتخابات

دولت ونزوئلا چهارشنبه در بیانیه‌ای پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت و اعلام کرد که مایل به برقراری روابط خوب میان دو کشور است.

به گزارش «تابناک» به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا اواخر مهر ماه ۱۴۰۲ به دنبال از سرگیری مذاکرات بین دولت ونزوئلا و مخالفان داخلی تحت حمایت واشنگتن، بخشی از تحریم‌های ونزوئلا را که در دوره ریاست جمهوری قبلی دونالد ترامپ وضع شده بود، کاهش داد.

اما به دنبال انتخابات ریاست جمهوری سال جاری ونزوئلا که به پیروزی دوباره نیکولاس مادورو انجامید، اپوزیسیون و حامیان خارجی آن مدعی تقلب در انتخابات شدند و آمریکا تحریم‌های قبلی را بازگرداند.

ترامپ رئیس‌جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ایالات متحده آمریکا موفق شد کاملا هریس نامزد دموکرات‌ها و معاون رئیس جمهور فعلی آمریکا را شکست دهد. ترامپ در این انتخابات با کسب ۲۹۲ رای الکترال، بر رقیب دموکرات خود پیروز شد و توانست به عنوان چهل‌وهفتمین رئیس جمهور آمریکا پس از یک دوره غیرمتوالی دوباره به کاخ سفید راه یابد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت