اعلام تعداد اسرای زنده در غزه از سوی رسانه‌ عبری

روزنامه «اسرائیل هیوم» نوشت که براساس پیش‌بینی‌ها ۵۱ تن از اسرا در غزه هنوز زنده هستند.
کد خبر: ۱۲۶۹۵۰۷
| |
4369 بازدید
اعلام تعداد اسرای زنده در غزه از سوی رسانه‌ عبری

روزنامه «اسرائیل هیوم» نوشت، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که ۵۱ تن از اسرا در غزه هنوز زنده باشند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اخیرا خانواده‌های اسرای اسرائیلی از وزیر جنگ و وزرای کابینه و روسای دستگاه‌های امنیتی خواستند پرونده مذاکره درباره تبادل اسرا را از دست «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بگیرند و یک طرح اسرائیلی فراگیر را برای این معامله مطرح و آن را در کابینه تصویب کنند.

خانواده‌های اسرای صهیونیست می‌گویند مقاومت اسرائیلی کمپین تبلیغاتی دروغین و شنیعی را علیه معامله تبادل اسرا به راه انداخته‌اند.

با وجود تلاش‌های صورت گرفته از سوی مصر و قطر، لجاجت نتانیاهو و پافشاری وی بر ادامه جنگ، مذاکرات غزه را به شکست کشانده است.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت