طعنه سنگین محمود صادقی درباره قانون دوتابعیتیها
نماینده پیشین مجلس در پاسخ به ادعای تندروها علیه ظریف، نکته ای را یادآور شد.

به گزارش «تابناک»، محمود صادقی، نماینده پیشین مجلس و دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها در واکنش به حمله تندروها به دولت در مورد انتصاب ظریف در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اگر دولت میخواست شهید دکتر علی حیدری را به عنوان وزیر یا معاون یا مشاور رییسجمهور یا حتی استاندار، فرماندار یا مدیر یک شرکت دولتی منصوب کند طبق قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس به علت تابعیت خارجی فرزندانش ممنوع بود.»

گفتنی است دکتر علی حیدری، پزشک ایرانی مستقر در لبنان در اولین روز آبان ماه جاری در شهر عرب صالیم استان نبطیه لبنان در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس، به شهادت رسید. همسر شهید حیدری لبنانی است و فرزندان او تابعیت لبنانی هم دارند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
قانونگذار که نگفته چنین شخصی مجرمه، گفته نباید در یکسری از مشاغل خاص باشه. نه بخاطر دسترسی خودش بلکه بخاطر دسترسی احتمالی فرزندش.
همیت الان بسیاری از افراد بر خلاف قانون سمت های دارند که نباید داشته باشند و میبینیم وضعیت مملکت را
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





