ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

چند اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند

پلیس رژیم صهیونیستی و شاباک از دستگیری چند اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران خبر دادند.
کد خبر: ۱۲۶۸۹۸۵
| |
3863 بازدید

چند اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند

به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از الجزیره، منابع رسانه‌ای از دستگیری چند اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران خبر دادند.

در همین راستا پلیس رژیم صهیونیستی و شاباک بیان کردند: چند اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شده‌اند.

جزئیات بیش‌تری در این رابطه منتشر نشده است.

سی‌ام مهرماه نیز خبرنگار وب‌سایت صهیونیستی «تایمز اسرائیل» به نقل از وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی مدعی شد که ۷ اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران از جمله عکس‌برداری و جمع‌آوری اطلاعات از پایگاه‌های ارتش رژیم بازداشت شده‌اند.

براساس بیانیه دفتر دادستانی، این افراد اهل حیفا و دیگر شهرک‌های صهیونیست‌نشین شمالی هستند.

گفته می‌شود که «این هفت نفر طبق دستورالعمل عوامل ایرانی خود اطلاعاتی درباره پایگاه‌های هوایی نواتیم و رامات دیوید، مقر ارتش اسرائیل در تل آویو، پدافند گنبد آهنین، پایگاه آموزشی گولانی و سایر سایت‌ها جمع آوری کردند».

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟