خبر خوش معاون رئیس‌جمهور برای پرستاران و رزیدنت‌ها

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری از تغییر مبلغ پرداختی اضافه‌کاری پرستاران خبر داد.
کد خبر: ۱۲۶۸۶۹۰
| |
2795 بازدید
خبر خوش معاون رئیس‌جمهور برای پرستاران و رزیدنت‌ها

محمدجواد قائم‌پناه در سخنانی اظهار کرد: یکی از درخواست‌های پرستاران مشکل حقوق و اضافه‌کاری بود که مصوب شد مبلغی که بابت هر ساعت اضافه‌کاری پرداختی به پرستاران برای هر ساعت چندبرابر می‌شود و به ۸۰ هزار تومان برسد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وی افزود: این موضوع رضایتمندی را بیشتر می‌کند و پرستاران برای جامعه پزشکی از اهمیت ویژه برخوردارند حقوق رزیدنت‌ها را وزارت بهداشت تلاش کرده افزایش خوبی دهد و این یکی از مشکلات معیشتی آنان بود که در حال حل‌ و فصل آن هستیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری تاکید کرد: در عرصه سلامت آقای پزشکیان برنامه‌های جدی مثل پزشک خانواده و نظام ارجاع و کمک به بیمه‌ها را در نظر دارد که اجرایی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت