حمله موشکی حزب‌الله لبنان به یک پایگاه دریایی در حیفا

جنبش حزب‌الله لبنان می‌گوید که در ر راستای سلسله عملیاتهای «خیبر»، پایگاه دریایی «استیلا ماریس» اسرائیل را در حیفا موشک‌باران کرده است.
کد خبر: ۱۲۶۸۴۸۱
| |
5836 بازدید
حمله موشکی حزب‌الله لبنان به یک پایگاه دریایی در حیفا

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، جنبش حزب‌الله لبنان خبر داد که در جریان حملات ساعت پیش خود به حیفا، پایگاه دریایی «استیلا ماریس» ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در شمال غربی این شهر را هدف قرار داده است.
حزب‌الله می‌گوید که این پایگاه را با موشکهای ویژه هدف قرار داده است. مقاومت لبنان هفته گذشته نیز این پایگاه را با موشک‌های «نصر ۲» هدف قرار داده بود.
مقاومت لبنان تأکید کرد که در راستای حمایت از مردم غزه و لبنان و در راستای سلسله عملیاتهای «خیبر» با ندای لبيك ‏يا نصر الله، این پایگاه را ساعت 16 به وقت محلی هدف قرار داده است.
نیروهای مقاومت لبنان ساعتی پیش خبر دادند که بامداد امروز کمینی برای نظامیان رژیم صهیونیستی و خودروهای آنان طراحی کرده بودند که باعث تلفاتی در میان آنان شده است.
حزب‌الله خبر داد که نظامیان اسرائیلی در حال پیشروی به سمت اطراف شهرک «کفرکلا» بودند و به‌محض اینکه وارد کمین شدند، نیروهای مقاومت با سلاح سبک و راکت آنان را هدف قرار می‌دهند.
به گفته مقاومت لبنان، در جریان این عملیات، دو خودروی صهیونیست‌ها به آتش کشیده شد که در پی آن، سرنشینان این خودروها کشته و زخمی شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت