رئیس مستعفی، نایب‌رئیس فدراسیون دوومیدانی شد

با حکمی از سوی رئیس فدراسیون دوومیدانی سرپرست نایب‌رئیسی این فدراسیون منصوب شد.
کد خبر: ۱۲۶۸۱۷۹
| |
2909 بازدید

رئیس مستعفی، نایب‌رئیس فدراسیون دوومیدانی شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، احسان حدادی در حکمی هاشم صیامی، رئیس سابق فدراسیون دوومیدانی را که پس از حواشی ماراتن شیراز از سمتش استعفا داده بود، به عنوان سرپرست نایب‌رئیسی فدراسیون منصوب کرد.

در این حکم آمده است: «جناب آقای هاشم صیامی نظر به تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست امور نایب‌رییسی فدراسیون دوومیدانی» منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از حق تعالی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، در تحقق اهداف عالیه فدراسیون دوومیدانی جمهوری اسلامی ایران موفق و موید باشید.»

از سوابق هاشم صیامی می‌توان به ریاست فدراسیون دوومیدانی از سال ١٣٩٩ تا ١۴٠٢ و همچنین دبیرکلی فدراسیون در سال‌های ١٣٩۶ تا ١٣٩٨ اشاره کرد.

صیامی در انتخابات فدراسیون دوومیدانی هم از احسان حدادی حمایت کرده و به نفع او کنار رفته بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت