با آغاز فصل سرما
قاتل خاموش جان زن و مرد جوان را گرفت
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از مرگ دو نفر در اثر استنشاق گاز مونوکسیدکربن در روستای شهرستان شازند خبر داد.
کد خبر: ۱۲۶۷۸۲۶
| | 2929 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بهروز ایران نژاد اظهار کرد: در ساعت ۱۰:۴۵ امروز (جمعه) طی گزارش تلفنی با سامانه ۱۱۵ گزارش مسمومیت یک مرد ۲۱ ساله و یک زن ۱۹ ساله در یکی از روستاهای شهرستان شازند به واحد ارتباطات اورژانس اعلام و بلافاصله دو تیم فوریتهای پزشکی به محله حادثه اعزام شدند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی افزود: متأسفانه علیرغم انجام عملیات احیا قلبی و ریوی توسط همکاران اورژانس و انتقال این ۲ نفر به مرکز درمانی، تلاشها موفقیت آمیز نبوده و هر ۲ نفر فوت کردند.
ایران نژاد تاکید کرد: اولین اقدام در هنگام مواجهه با موارد مسمومیت با مونوکسید کربن، خارج کردن مصدومین از محل حادثه، باز کردن راه هوایی و اکسیژن درمانی، خاموش کردن وسایل گازسوز و تماس فوری با اورژانس ۱۱۵ است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




