صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
با آغاز فصل سرما

قاتل خاموش جان زن و مرد جوان را گرفت

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از مرگ دو نفر در اثر استنشاق گاز مونوکسیدکربن در روستای شهرستان شازند خبر داد.
کد خبر: ۱۲۶۷۸۲۶
| |
2992 بازدید
قاتل خاموش جان زن و مرد جوان را گرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بهروز ایران نژاد اظهار کرد: در ساعت ۱۰:۴۵ امروز (جمعه) طی گزارش تلفنی با سامانه ۱۱۵ گزارش مسمومیت یک مرد ۲۱ ساله و یک زن ۱۹ ساله در یکی از روستاهای شهرستان شازند به واحد ارتباطات اورژانس اعلام و بلافاصله دو تیم فوریت‌های پزشکی به محله حادثه اعزام شدند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی افزود: متأسفانه علیرغم انجام عملیات احیا قلبی و ریوی توسط همکاران اورژانس و انتقال این ۲ نفر به مرکز درمانی، تلاش‌ها موفقیت آمیز نبوده و هر ۲ نفر فوت کردند.

ایران نژاد تاکید کرد: اولین اقدام در هنگام مواجهه با موارد مسمومیت با مونوکسید کربن، خارج کردن مصدومین از محل حادثه، باز کردن راه هوایی و اکسیژن درمانی، خاموش کردن وسایل گازسوز و تماس فوری با اورژانس ۱۱۵ است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات