ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فیلترینگ در چارچوب مصالح ملی و نظام درحال پیگیری است

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: حکمرانی فضای مجازی لزوما به معنای فیلترینگ نیست.
کد خبر: ۱۲۶۵۸۰۹
| |
2301 بازدید

فیلترینگ در چارچوب مصالح ملی و نظام درحال پیگیری است

به گزارش «تابناک» به نقل از دیجیاتو؛ سخنگوی دولت باور دارد فیلترینگ به اهداف خودش نرسیده و با کار کارشناسانه در چارچوب مصالح ملی و نظام در حال پیگیری است.

«فاطمه مهاجرانی»، سخنگوی دولت، در نشست خبری هفتگی خود گفت: «موضع دولت در مورد فیلترینگ همان موضع شفاف رئیس جمهور در ایام انتخابات است و آن این است که فیلترینگ مضرات بسیاری زیادی ایجاد کرده است. این مسئله با فرمایش مقام معظم رهبری راجع به حکمرانی فضای مجازی همخوانی ندارد، حکمرانی لزوما به معنای فیلترینگ نیست. لذا این موضوع با کار کارشناسانه و در چارچوب مصالح ملی و نظام در حال پیگیری است.»

مهاجرانی در ادامه گفت: «ایجاد حفره‌های امنیتی و دسترسی اقشاری مانند دانش‌آموزان و کودکان به محتواهای نامناسب از موضوعات جدی‌ای است که فیلترینگ ایجاد کرده است. فراموش نکنیم اعداد و ارقام و کار کارشناسانه نشان می‌دهد فیلترینگ نتوانسته است به اهداف خودش برسد.»

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟