لزوم برخورد با ورود شناورهاي بيگانه
نماينده مردم ماهشهر، هنديجان و اميديه در مجلس گفت: ورود غيرقانوني شناورهاي بيگانه در مرزهاي آبي استان جرم است و اين موضوع نياز به برخورد دارد.
به گزارش ایسنا، خليل حياتمقدم با بيان اين مطلب اظهار كرد: امروزه در قانون، مرزهاي آبي بينالملي تعريف شده است و ورود به اين مرزها، نقض قوانين حقوق بينالمللي عمومي به حساب ميآيد.
وي افزود: ورود غيرقانوني شناورهاي صيادي در مرزهاي آبي سرزمين ديگر، به منظور صيد ماهي جرم محسوب ميشود.
حياتمقدم با اشاره به اينكه در برخورد با مجرمان نبايد بين ايرانيها و خارجيها تفاوتي قايل شد، گفت: هم اكنون به دليل تعامل و همجواري ما با كشورهاي مسلمان همسايه همچون عراق، كويت و عربستان، با تخلفهاي شناورها و كشتيهاي مستقر شده اين كشورها در مرزهاي آبي سرزمين ما برخورد جدي نميشود.
وي خاطرنشانكرد: همچنين زماني كه شناور كشور ديگري در مرزهاي آبي سرزمين ما مرتكب جرم ميشود بايد با قانون مملكت خودمان با آن برخورد كنيم.
حياتمقدم با بيان اينكه اعمال قانون بايد براي همه يكسان باشد، تصريح كرد: متاسفانه مسوولان كشوري به ايرانيها اجازه صيد نميدهند، در صورتي كه هم اكنون ديگر كشورها از مرزهاي آبي ما در حال صيد هستند كه اين ظلمي به مرزنشينان كشور است.
نماينده مردم ماهشهر، هنديجان و اميديه بيانكرد: در اين زمينه بايد تعاملي با ديگر كشورهاي همسايه صورت گيرد كه يا ما نيز بتوانيم وارد مرزهاي آبي آنها شويم و يا از ورود آنها به مرزهاي آبي كشور جلوگيري شود.


