نیروهای نخبه حزب‌الله هنوز وارد درگیری نشده‌اند

نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان گفت که نیروهای نخبه مقاومت جز شمار اندکی، هنوز وارد درگیری با رژیم صهیونیستی نشده‌اند.
کد خبر: ۱۲۶۵۱۷۰
|
۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۱ 12 October 2024
|
2653 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، «علی فیاض»، نماینده حزب الله در پارلمان لبنان در مصاحبه‌ای با شبکه «الجزیره» گفت: «ما به روند میدانی اهتمام داریم و روند سیاسی را به نبیه بری، رئیس پارلمان سپرده‌ایم.»

وی افزود: «نیروهای نخبه مقاومت جز شمار اندکی، هنوز وارد درگیری و مقابله نشده‌اند.»

نماینده حزب الله در پارلمان لبنان بیان کرد: «دشمن در هیچ روستای مرزی مستقر نشده است و مسافتی را که وارد شده، به سرعت به عقب برگشته است.»

رژیم صهیونیستی تاکنون نتوانسته هیچ یک از شهرک‌های مرزی را که به دنبال پیشروی در آن است، تحت کنترل در آورد و تنها به رسیدن به برخی منازل در اطراف برخی روستاهای مرزی با هدف تصویربرداری و ارائه گزارش رسانه‌ای اکتفا می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت