عیادت فرمانده سپاه از مجروحان لبنان در مشهد

فرمانده کل سپاه پاسدران انقلاب اسلامی با حضور در یکی از بیمارستان‌های مشهد از مجروحان حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در لبنان عیادت کرد.
کد خبر: ۱۲۶۳۱۱۰
| |
4824 بازدید

عیادت فرمانده سپاه از مجروحان لبنان در مشهد

 


 

به گزارش تابناک ، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران با اشاره به این که ایران اسلامی کنار ملت مظلوم غزه و لبنان قهرمان خواهد بود، گفت: اراده خداوند بر پیروزی جبهه اسلام قرار گرفته است و ان‌شاءالله در آینده‌ای نه‌چندان دور، ملت آزاده جهان طعم پیروزی را خواهند چشید.
در این دیدار مجروحان حزب‌الله از مهمان‌نوازی‌های خوب ملت ایران به‌ویژه پرسنل خدوم و زحمتکش درمان و حمایت و همراهی با حزب‌الله در مقاطع سخت و دشوار تشکر و قدردانی کردند.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت