میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واحد صنفی تبلیغ کننده فروش حیوان حرام گوشت پلمب شد

یک واحد صنفی میبد یزد که اقدام به آموزش، ارتکاب فعل حرام و تبلیغ فروش حیوان آبزی حرام گوشت در فضای مجازی می‌کرد با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، پلمب و فضای مجازی آن مسدود شد.
کد خبر: ۱۲۶۲۷۸۵
| |
3125 بازدید
|
۱

واحد صنفی تبلیغ کننده فروش حیوان حرام گوشت پلمب شد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دادگستری یزد، " چمران بهارلویی " دادستان میبد با بیان اینکه پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شده است گفت: فعالان درحوزه فضای مجازی و واحدهای صنفی توجه داشته باشند که هرگونه تبلیغ جهت ایجاد جاذبه در فضای مجازی مستلزم رعایت قوانین و شرع است و قبل از کسب و اشتغال، علم و آگاهی به قانون و به ویژه شرع جزء ضروریات است.

وی تصریح کرد: شهروندان از هرگونه تجربه و آزمایش در مقابل ایجاد جاذبه های کاذب به ویژه در خصوص اغذیه و نوشیدنی ها با توجه به اهمیت سلامت و همچنین آثار وضعی در روح انسان جدا خوداری کنند.

مرکز شهرستان میبد در ۵۰ کیلومتری شهر یزد قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
حیوان آبزی حرام گوشت دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات