حزب‌الله:دو جنگنده اسرائیلی را وادار به ترک لبنان کردیم

جنبش حزب الله اعلام کرد که رزمندگانش توانستند به مقابله با دو جنگنده متجاوز رژیم صهیونیستی پرداخته و آنها را وادار به ترک آسمان لبنان کنند.
کد خبر: ۱۲۶۱۹۱۳
| |
3366 بازدید
حزب‌الله:دو جنگنده اسرائیلی را وادار به ترک لبنان کردیم

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، حزب الله اعلام کرد: یگانهای دفاع هوایی در مقاومت اسلامی لبنان با دو جنگنده دشمن در آسمان شهرکهای حولا و میس الجبل مقابله کرده و آنها را وادار به ترک آسمان لبنان کردند.

بر اساس بیانیه حزب الله، یگانهای دفاع هوایی مقاومت اسلامی، با استفاده از سلاح مناسب توانستند جنگنده های متجاوزان را وادار به ترک آسمان لبنان کنند.

حزب الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که در راستای دفاع از مردم مقاوم فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع آن و دفاع از لبنان و مردم آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز  کارخانه ساخت مواد منفجره در منطقه زخرون را با موشکهای فادی 3 هدف قرار دادند.

در بیانیه دیگر حزب الله آمده است که رزمندگان مقاومت اسلامی، برای دومین بار شهرک صهیونیست نشین کریات موتسکین را با موشکهای فادی 1 هدف قرار دادند.

حزب الله در بیانیه دیگری از موشکباران شهرک کریات موتسکین با موشکهای فادی 1 برای  دومین بار خبر داد.

 
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت