فعالیت فرودگاه‌های اسرائیل مختل شد

پاسخ‌های موشکی گسترده امروز حزب الله به مناطقی از سرزمین‌های اشغالی به لغو و تغییر مسیر بسیاری از پروازها منجر شد.
کد خبر: ۱۲۶۱۵۵۰
| |
3728 بازدید

فعالیت فرودگاه‌های اسرائیل مختل شد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که از عصر روز دوشنبه با سلسله حملات موشکی حزب‌الله به عمق اسرائیل پروازها از فرودگاه بن گوریون تل‌آویو به مقاصد دیگری تغییر مسیر دادند.

درحالی‌که موشک‌های حزب‌الله  روز دوشنبه به مناطق اشغالی الجولان،‌ الجلیل، حیفا و عکا  شلیک شده اسرائیل بسته‌شدن حریم هوایی به روی هواپیماهای غیرنظامی در شمال سرزمین‌های اشغالی تا حیفا را تا پایان سپتامبر تمدید کرده است.

در همین حال رسانه‌های عبری از آتش‌سوزی‌های بزرگ در شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری شامل غرب سلفیت، شرق قلقیلیه و جنوب نابلس بر اثر اصابت موشک‌های حزب الله به این مناطق خبر دادند. شرکت‌های هواپیمایی خارجی نیز که از هفته گذشته با انفجارهای پیجری در لبنان پروازهاشان را به مقصد اسرائیل متوقف کردند، امروز دوشنبه از تمدید تعلیق سفر به این رژیم خبر دادند.

ایرفرانس، شرکت آلمانی لوفت هانزا، خطوط هوایی بین المللی سوئیس و خطوط هوایی بروکسل از جمله 14 شرکت خارجی هستند که بنا به اعلامشان از روز دوشنبه پروازها به اسرائیل را تا آخر سپتامبر لغو کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت