ساركوزي: موجوديت اسراييل، غیر قابل مذاكره

وي تصريح كرد: موجوديت اسراييل و امنيت آن غير قابل بررسي و مذاكره است!
کد خبر: ۱۲۶۱۰
|
۰۱ تير ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۹ 21 June 2008
|
3508 بازدید
رييس‌جمهور فرانسه تاكيد كرد: پاريس هم‌چنان در كنار اسراييل باقي خواهد ماند.

به گزارش ايسنا به نوشته‌ روزنامه‌ دارالخليج - چاپ امارات - نيكولا ساركوزي، رييس جمهور فرانسه در گفت‌وگو با روزنامه‌ها‌ي يديعوت آحارانوت و معاريو گفت: مي‌خواهم از ملت اسراييل حمايت كنم و رسما اعلام مي‌دارم كه فرانسه تا زماني كه موجوديت و امنيت اسراييل با تهديد روبه‌رو است، در كنار اسراييل خواهد بود.

وي تاكيد كرد: كساني كه خواهان نابودي اسراييل هستند بايد بدانند كه فرانسه جهت جلوگيري از اهداف و خواسته‌هاي آنها در كنار اسراييل باقي خواهد ماند.

وي تصريح كرد: موجوديت اسراييل و امنيت آن غير قابل بررسي و مذاكره است!

ساركوزي مردم اسراييل را به پايان دادن به نگراني‌هايشان و گام نهادن در روند سياسي با كشورهاي همجوار عرب و در راس آن‌ برقراري صلح دايم و فراگير با فلسطينيان و منطقه فرا خواند.

رييس جمهور فرانسه گفت: اين مساله مستلزم حل و فصل‌هاي تاريخي و چشم پوشي‌هاي دردناك است.

وي در عين حال بر لزوم توقف كامل شهرك سازي‌ها كه مانعي در روند نهايي صلح است تاكيد نمود و گفت: اين مساله همان بهاي برقراري صلح است.

رييس جمهور فرانسه درباره امكان مذاكره با جنبش حماس گفت: حماس مي‌داند تا زماني كه به شروط كميته‌ كاري چهار جانبه كه به رسميت شناختن اسراييل و توقف خشونت‌ها و احترام به توافقنامه‌هاي قبلي جزو آن است، پاسخ ندهد، هيچ مذاكره‌اي صورت نخواهد گرفت. حماس هم‌چنين مي‌داند كه اگر خواهان روابط عادي با جامعه جهاني است بايد حملاتش را متوقف كند و گلعاد شليط، سرباز اسراييلي اسير شده را آزاد كند.

وي افزود: مساله مهم اين است كه حماس بايد به گونه‌اي عمل كند كه جان شليط را به خطر نيندازد چرا كه او يك شهروند فرانسوي نيز هست.

ساركوزي سفر رسمي‌اش به سرزمين‌هاي اشغالي و اراضي فلسطيني را از فردا( يكشنبه) آغاز كند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت