میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رسوایی آزار سیاه افسر سیا به چندین زن

مجریان قانون در آمریکا، صد‌ها تصویر از این جاسوس را در رایانه شخصی او پیدا کردند که نشان می‌داد درحال آزار و اذیت جنسی قربانیان بیهوش خود است.
کد خبر: ۱۲۶۰۸۳۴
| |
4196 بازدید

رسوایی آزار سیاه افسر سیا به چندین زن

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، یک افسر سابق سیا به اتهام دادن مواد مخدر و تجاوز جنسی به بیش از دوازده زن در حین کار برای سرویس مخفی در آمریکای جنوبی به ۳۰ سال زندان محکوم شده است.

مجریان قانون در آمریکا، صد‌ها تصویر از این جاسوس و رسوایی را در رایانه شخصی او پیدا کردند که نشان می‌داد او درحال آزار و اذیت جنسی قربانیان بیهوش خود است.

برایان جفری ریموند روز چهارشنبه، تقریباً یک سال پس از اعتراف وی به یکی از موارد سوء استفاده جنسی، تماس جنسی توهین آمیز، اجبار و اغوا، و حمل و نقل مواد مخدر، توسط دادگاه واشنگتن دی سی محکوم شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات