عذرخواهی نماینده طالبان از مردم ایران

نماینده طالبان که در هنگام پخش سرود ملی ایران در کنفرانس وحدت اسلامی قیام نکرده بود، از مردم ایران به این دلیل عذرخواهی کرد.
کد خبر: ۱۲۶۰۷۴۴
| |
4478 بازدید
|
۱
عذرخواهی نماینده طالبان از مردم ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از سایت افغانستان خبرگزاری فارس، نماینده طالبان در تهران گفت که به هیچ عنوان قصد بی‌احترامی به سرود جمهوری اسلامی ایران را نداشتم.

وی دلیل این اقدام را احترام به سنت و عرف این گروه اعلام کرده و گفت که در کشور خودمان هنگام پخش سرود در جای خود می‌نشینیم و این عرف ماست.

نماینده طالبان در کنفرانس وحدت اسلامی همچنین با بیان اینکه دولت موقت کابل رابطه خوبی با تهران دارد،‌ خواستار افزایش روابط میان دو کشور شد.

نماینده طالبان در کنفرانس وحدت اسلامی در تهران در هنگام پخش سرود ملی ایران از جای خود برنخواسته بود که با واکنش در رسانه‌های مختلف مواجه شده بود.

پیش از این نیز سفیر طالبان در پاکستان در طی مراسمی هنگام پخش سرود ملی این کشور در جای خود نشسته بود که باعث اعتراض مقامات و رسا‌نه‌های اسلام‌آباد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۳۰
از طالبان دروغگوتر خودشان هستند
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت