صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش حزب‌‌الله لبنان به اقدامات تروریستی اسرائیل

رئیس شورای اجرایی حزب‌الله با اشاره به انفجارهای همزمان پیجرها در لبنان گفت مقاومت اسلامی لبنان با الگوی جدیدی با دشمن صهیونیست مواجه خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۶۰۵۳۸
| |
4541 بازدید
واکنش حزب‌‌الله لبنان به اقدامات تروریستی اسرائیل

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، «سید هاشم صفی‌الدین» رئیس شورای اجرایی حزب‌الله در خصوص انفجارهای همزمان پیجرها در لبنان توسط رژیم صهیونیستی گفت: نتانیاهو می‌داند که این روش فقط برای انتقال فریب و دروغ‌هایش است و این اصلا او را به اهدافش نمی‌رساند.

وی افزود: چند ساعت پس از تجاوز به لبنان، مقاومت به نتانیاهو می‌گوید که حضور دارد و از نظر عملکرد هیچ آسیبی ندیده است.
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله ادامه داد: ما با الگوی جدید و رویارویی جدید با دشمن مواجه خواهیم شد تا او بداند ما مردمی هستیم که عقب‌نشینی نمی‌کنیم.

هاشم صفی‌الدین تصریح کرد: این تجاوز ناگزیر مجازات و عذاب خاص خود را دارد و ناگزیر این مجازات خواهد آمد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات